(ferie)Dagens outfit: Skønne Rom

Urban Decay @ Magasin Kgs. Nytorv

 photo urban-decay-magasin.jpg1. Naked 3 // 2. Naked2 // 3. Naked // 4. Eyeshadow Primer Potion // 5. Vice3 // 6. Supercurl Curling Mascara // 7. Good Karma Crease Brush // 8. Black Magic 24/7 Glide-On Double-Ended Eye Pencil Set // 9. Heavy Metal Glitter Eyeliner // 10. All Nighter Makeup Setting Spray Travel Size

Jeg er kæmpefan af Urban Decay – og har i tidens løb skrevet MANGE indlæg om det cool makeupmærke – så derfor bliver jeg selvfølgelig nødt til at dele med jer, at Urban Decay har fået sin helt egen stand i Magasin på Kongens Nytorv. Befinder man sig ikke i København, kan det også købes online hos Magasin.

Urban Decay er nok mest kendt for sine hypede Naked-paletter, men de har altså meget mere end det. Selv er jeg fan af deres øjenskyggeprimer og 24/7-eyeliners, og mit næste køb skal klart være en af deres glittereyeliners, som er perfekt til julens mange fester. Og så må jeg nok også lige hapse Naked3, som jeg har savlet over i alt for lang tid 😉

Priserne er faktisk ret rimelige: Når et makeupbrand kommer til Danmark, synes jeg tit, at priserne bliver skruet helt urimeligt meget i vejret, men det er ikke så slemt med Urban Decay. På Beauty Bay koster deres Naked-palette 355 kr., mens den hos Magasin ligger på 365 kr.

Er der andre Urban Decay fans derude – og ses vi i standen hos Magasin? 😉

Dette indlæg indeholder affiliate-links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(ferie)Dagens outfit: Skønne Rom