Pearly Birkenstocks

Beautiful kimonos

 photo sisseledelbo-kimono.jpgKimonoer fra Sissel Edelbo

Tilbage i april var jeg til Forårsflid, og der faldt jeg for disse fine silkekimonoer fra duoen Sissel Edelbo. Udover at være utroligt lækre så er de endda lavet af gamle, indiske sarier, så der er også en bæredygtig filosofi bag, hvilket man kun kan tage hatten af for. Desværre havde jeg allerede shoppet alt for meget den dag, så jeg lod dem hænge, men siden har jeg ikke kunne få de smukke kimonoer ud af hovedet. Priserne er endda rigtig gode, så mon ikke en af de fine kimonoer snart ryger hjem til mig?

(billederne er fra instagram)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pearly Birkenstocks