Strikkjoler

(gårs)Dagens outfit: Craving colors

 photo outfit_220116_1.jpg photo outfit_220116_2.jpgHårbånd fra Pico, cashmerestrik fra H&M, bukser fra H&M, støvler fra By Malene Birger, clutch fra Balenciaga

Jeg ved bare, at jeg længes efter varmere temperaturer og muligheden for at hoppe i en masse farver, når jeg hopper i disse bukser kombineret i noget pink 😉 Varme temperaturer eller ej, så vil jeg ønske jer alle en god weekend. Selv skal jeg ud og bowle (!), de gange, jeg har gjort det, kan tælles på én hånd, så det skal nok blive sjovt 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Strikkjoler