Dagens outfit: Same same but different

(gårs)Dagens outfit: På palmen igen

 photo outfit_250414_1.jpg photo outfit_250414_2.jpg
Kjole fra Baum und Pferdgarten, strik fra Acne, sneakers fra Nike, taske fra Alexander Wang

Et outfit fra i går, hvor den stod på fredagsøl i solen med kollegerne efter arbejde, og bagefter stod den på grill i gården med to af mine søstre, hr. kæreste og et par venner. Årh, hygge, solskin og godt selskab – så kan weekenden kun blive go’ 😉

Har alt for mange halve planer for denne weekend… Vil gerne nå i Zoo, i planteskole, til stranden, på loppemarked. Og så skal jeg da lige fortsætte jagten på en ny cykel (tak for alle de fine tip!) og et nyt armatur til køkkenet. Og nå jo, hvis jeg også kunne nå at klemme lidt strikketøj ind, så ville det være skønt 😉

Rigtig go’ weekend til jer alle 😉

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Same same but different