Dagens outfit: Strikkjole-comfy

Two of my favorite things…

 photo yellow-leopard.jpgBilleder fra Pinterest

Som I nok kunne ane ud fra mit nylige oufit, så er gul going strong hos mig. Især kombineret med en anden af mine favoritter – nemlig leopardprint. Så jeg har selvfølgelig været en tur på Pinterest for at se, hvordan det kan kombineres: Gul – lige fra pastel over sennep til neon – er jo et perfekt match til leopardprikker, synes I ikke?

2 kommentarer

 • Jeg er faktisk ikke særlig vild med hverken gul eller leopardprint, men jeg må indrømme at det fungerer super godt sammen! Jeg er helt vild med især det første outfit! 🙂

  TheNormcoreRebel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, det er faktisk en kombination, der fungerer overraskende godt 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Strikkjole-comfy