Mens vi venter

Dagens outfit: Hvalen i velour

 photo outfit_231116.jpgKimono fra Modström, kjole fra H&M, taske fra Becksöndergaard, sko fra Adidas

Så jeg fik lokket mig selv i fordærv og endte med at trykke køb på denne fine kimono i lyserødt velour – og selv om det nok ikke er det mest slankende materiale, så måtte jeg alligevel hoppe i den, da jeg skulle nyde en overdådig afternoon tea på Nimb med to af mine søstre.

I dag er jeg 39+4, og der er dermed kun tre dage til min termin. Spændende at se, hvornår han gider komme ud – jeg håber, det er snart 😉

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Mens vi venter