Luksus vs. budget: Blonder og bare skuldre

Dagens outfit: Colorful kimono

 photo outfit_300616_1.jpgKimono fra Kimono in the Clouds, top fra Inwear, bukser fra Zara Kids, sandaler fra Birkenstock og taske fra Boyy

I får lige et par hurtige snapshots fra kattepasser-land, hvor jeg vil være udstationeret de næste par uger, så jeg må klare mig med min iPhone til billeder 😉 Jeg har min nye, fine kimono på, som jeg savlede over HER, og jeg eeelsker det fine print og den flotte farve <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: Blonder og bare skuldre