Dagens outfit: Pink & print

Dagens outfit: Pleats & a kimono

 photo outfit_240816_1.jpg photo outfit_240816_2.jpgKimono fra Kimono in the Clouds, top fra J.Crew, nederdel fra Zara, taske fra Chanel, sandaler fra Billi Bi – lignende HER (adlink), solbriller fra Miu Miu

Udover plisserede nederdele så er kimonoer også virkelig blevet et hit hos mig under min graviditet. De er så skønt flagrende, at de kan agere buleskjul – og på de dage, hvor man føler sig lidt bredbaget, er de virkelig guld værd 😉

Nu vil jeg smutte igen, for mine søstre kommer på besøg til aftensmad. Det meste af benarbejdet til en omgang butter chicken er gjort, og heldigvis for det – da jeg kom hjem fra arbejde ville jeg rydde op og ordne vasketøj, og nu kunne jeg virkelig godt trænge til en lille lur 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Pink & print