Kissing Me Softly

Currently craving

craving-midfebIndeholder reklame i form af affiliatelinks: Kasket fra Monki // Skjorte fra Gina Tricot // Jakke fra Heartmade // Solbriller fra Miu Miu // Sneakers fra Whistles // Nederdel fra H&M // Taske fra Rough Studio

Jeg drømmer stadig alt for hede drømme om camo-jakken fra Heartmade – den ville være perfekt med leopardprint og lidt mere lyserødt.

Apropos lyserødt, så kan hr. kæreste og jeg i dag fejre 8-års dag – og på denne årsdag kan jeg ikke bare kalde ham verdens bedste kæreste, men også den bedste far til vores søn. Han har taget en fridag i dag, og vi har trillet rundt i et solbeskinnet København (det føles jo nærmest helt forårs-agtigt!), spist smørrebrød, og nu står der to stykker cheese cake og venter på os. Solskin, kage og kærlighed – så kan man vist ikke bede om mere 😉

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Kissing Me Softly