Søndagssang: Astrud Gilberto & Stan Getz - Girl From Ipanema

Craving bordeaux & pink

craving-start-july-2016Indeholder reklame i form af affiliatelinks: Top fra Ganni // Nederdel fra Mint & Berry // Sneakers fra Adidas // Solbriller fra Quay // Taske fra Gucci

Bordeaux og lyserød er så fint sammen (se outfits HER, HER og HER), så derfor craver jeg denne nederdel big time! Den ville være ualmindeligt flot sammen med en luftig, hvid top og hvide sneakers. Og fordi man ikke kan få lyserødt nok, skal hele herligheden toppes af med pink solbriller og taske. Jeg har allerede stået og trykket næsen flad ude foran Gucci-butikken på Strøget – Dionysos i lyserødt ruskind er lige mig! Meeen jeg har også prøvet at være fornuftig og sige til mig selv, at jeg har rigeligt med lyserøde tasker…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Astrud Gilberto & Stan Getz - Girl From Ipanema