Suits me

I wanna go back

For præcis et år siden var hr. kæreste og jeg på en fantastisk tur til Hongkong. For os er det den perfekte destination, da det er det helt rette miks af storby, arkitektur, shopping og mad.

Jeg genså lige videoen, jeg lavede fra turen, og jeg vil SÅ gerne afsted igen. Måske en tur til efteråret? Vores næste rejse – og lillemandens første flyvetur – bliver noget så eksotisk som Norge til juni. Hr. kærestes storebror, kæreste og to børn skal nemlig bo deroppe i et halvt år, og så er det oplagt at komme og besøge dem.

P.S. Jeg savner at lave YouTube-videoer, men tiden er SLET ikke til det, når jeg har en krævende lillemand. Desværre!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Suits me