Velvet fall

Currently craving

craving-sept-17Indeholder reklame i form af affiliatelinks: Vest fra Ellies & Ivy // Sko fra Valentino // Taske fra Koreloo // Strikket T-shirt fra Ami Amalia // Nederdel fra Zara Kids

De sidste par dage, har jeg kunne fornemme det i luften. Den var mere sprød, mere kølig. Mørket sneg sig tidligere ind på os, da vi i går aftes gik vores aftentur rundt i sommerhusområdet. Og her til formiddag er man slet ikke i tvivl. Efteråret er her, og selv om det ikke var meget, vi fik brugt sommergarderoben, så glæder jeg mig nu til at kunne pakke mig ind i flere lag. I lækker strik. En lunende hue.

Efterårsoutfittet måtte gerne være ovenstående. Jeg drømmer om en kappelignende vest til at have over chunky strik, og Ellies & Ivy viste for nylig et preview, som muligvis er det perfekte bud på sådan en sag. Står den ikke på chunky strik, skal den stå på luksuriøs strik i uld, cashmere og silke – glimmer, striber og de fine farver er bare en ekstra bonus.

Jeg har et seriøst taske crush på Koreloo, og selvom jeg vil vædde med, at hr. kæreste synes, den ligner et gulvtæppe, så må jeg højst sandsynligt snart have fingre i én. Gerne flankeret af Valentinos nyeste flade sko, der med quilt, nitter og sarte lyserøde farve er et rent Kinder-æg for mig.

Og sommerens populære flæse-/señorita-nederdel kan meget passende tages med ind i efteråret i en denimversion. Den er lidt et bedre match til de strømpebukser vi uundgåeligt snart må hoppe i…

Hvad står øverst på din efterårsshoppeliste? Jeg kan mærke Dankortet sitre i lommen, og jeg trænger til inspiration 😉

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velvet fall