Kegle-hæle

Blomsterben

Nu når det stadig er vinter, koldt og blæsende, så er det sikre valg til benene de sorte uldstrømpebukser. Skal det være lidt mere vildt, kan man til nøds hive sig op på nogle grå ribbede af slagsen. Men når det bliver varmere…åh ja, når vejret igen bliver nogenlunde mode-venligt, så kunne man passende beklæde benene i noget blomstret! Hos stockingirl.com har de et kæmpe udvalg af blomstrede ting til benene. Og selvom billederne på sitet er noget tvivlsomme (plyssede lokaler og modellerne har IKKE meget andet på en strømperne – ydrk!), så bliver jeg jo helt i forårshumør af alle de mønstre, man kan vælge imellem.

Jeg må afsted og grave i strømpebukser-gemmerne – jeg er sikker på, at der gemmer sig noget blomstret dernede…
(billeder fra stockingirl.com)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kegle-hæle