Pre-fall, pre-fall, pre-fall

Hvorfor…

…er de ting jeg vil have designet til mænd? Moschino’s efterår/vinter-08 mandeshow bød på de beklædningsgenstande, jeg har ledt efter i evigheder (og vi taler ikke om et par uger, folkens – det er evigheder).
Jeg er ikke så vild med stylingen, specielt de der store fluesolbriller, men prøv lige at se: En pailletblazer og en kappe! Gad vide, om jeg nogensinde får fingre i disse (nærmest efterhånden utopiske) beklædningsgenstande…
(billeder fra mens.style.com)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pre-fall, pre-fall, pre-fall