Sorte læderbukser aw08

Servicemeddelelse: Link-liste opdateret

Som Modedullen har bemærket, så er der sket en veritabel modeblogging-eksplosion. Min google-reader bugner af dansksprogede modeblogs – og det er kun godt! Før i tiden kunne der gå lang tid, før jeg opdaterede min linkliste med flere danske modeblogs – nu kan jeg knap nok følge med…

Da jeg startede denne blog, var det mest for min egen skyld. Men inderst inde var det også med håbet om, at det ville få andre til at komme ud af blogbusken, for jeg syntes simpelthen, at der var for få blogs på dansk om mode. Nu vil jeg ikke få storhedsvanvid (for jeg ved godt at det ikke kun skyldes mig…), men jeg håber, at udviklingen bliver ved: Jo flere blogs, der skyder frem, jo flere vil tænke: “Hvis hun kan, kan jeg også” eller “Jeg har sgu også nogle kloge tanker, jeg vil dele med andre”. Sådan ved jeg i hvert fald, det var for Modedullen (alene dét er nok til at give mig storhedsvanvid 😉 )

Mange af linksene, der nu er add’et, er foreksempel eksisterende og tidligere brugere på Jubii-debattens Mode, stil og shopping-forum. Al respekt til det sted, og jeg vil da også indrømme, at jeg lurer en del derinde. Tidligere var jeg også et yderst aktivt medlem på the Fashion Spot. Men jeg har bare fundet ud af, at blogging-formen passer mig bedre end mode-forums-formen. I fora ender trådene tit i small-talk (hvilket er superhyggeligt!) eller fnidder-fnadder (hvilket er knap så hyggeligt!). På en blog handler det kun om MIG! Mine tanker, mine betragtninger, min smag. Jeg ved, det lyder enormt egoistisk (men er en blog ikke det?!), men det er rart at have det hele samlet ét sted, og det er tilgængeligt for mig på hvilken som helst computer, jeg sidder ved. Og så er det en SUPER bonus, at folk har lyst til at læse og kommentere, selvom det handler om, hvad jeg synes 🙂

Nå, men det var jo linksene, jeg kom til:
How About Noooooooo
Cirkusprinsessen
Come Hang In My Closet
Tinas Ting
The Little Girl Grew Up!
Charlotte D
Fashion Tales Of Acie
EmiliesVerden
Alberthes Blog

Hvis du har en blog, du vil have add’et, så læg en kommentar, der er efterhånden så mange, at jeg ikke kan følge med!

48 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sorte læderbukser aw08