OL

Caught in the rain

I går var en to-outfit-dag. Jeg startede på kontoret og ved frokost tog jeg ind for at se Designskolen Koldings-show. Desværre fik jeg ikke taget billeder, men I kan se nogle her. Man kan selvfølgelig ikke se alle detaljerne. For eksempel havde modellerne en meget speciel, men flot, make-up på. En hel masse farvestrålende og glitrende pailetter var limet under øjnene og over brynene var der tapet sådan noget holgrafisk glitrende tape fast. Det hele var toppet af med sorte, markante bryn. Et rigtig flot show med velvalgt musik. Det var sjovt at se designspirerens “point of view as designers” (som det ville være formuleret hos Project Runway). Da de jo ikke havde nogle kommercielle aspekter at tage hensyn til, kunne de godt gå lidt mere over the top.

Blomstret camisole fra Hunkemöller, hvid oversize tank fra Stella McCartney for H&M; grå cardi købt på eBay, sort nederdel fra ASOS, sorte opaques, vintage sko

Skoene har jeg faktisk købt af Tinetush. Jeg er rigtig glad for dem, desværre døde de i regnen (læs: syndfloden), som jeg blev fanget i midt på Strøget. Puha, hvor det regnede! Det stank fælt, fordi kloakkerne skyllede over og Companys og Vero Moda blev nødt til at lukke på grund af vandskader! Jeg så alle medarbejderne stå og tørre vand op. Jeg blev nødt til at emergency-shoppe gummistøvler og regn-poncho inde i Tiger – jeg så drønsmart ud!

Om aftenen skulle jeg til min venindes fødselsdagsfest.

Assymetrisk top fra H&M, sorte jeans fra Cheap Monday, blomstret cardi fra H&M, sorte flade peeptoes fra Nine West

Cardiganen er faktisk ny-indkøbt. Den minder lidt om en anden blomstret cardigan, jeg har. Den nye er bare mere mørk og efterårsagtig.

5 kommentarer

 • ♥ Charlotte D ♥

  Lækker styling på dit første billede Maria. Elsker det hele. Ærgeligt med skoene.C

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Tusind tak 🙂 Forhåbentlig kan de reddes med noget lim, men ja, det er rigtig øv :(/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Toppen er super-fin. Er det længe siden, du har købt den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg er helt vildt med det første sæt. især skoene (synd de gik i stykker) og den hvide oversize tank fra Stella McCartney for H&M. Må man spørge hvad den har kostet, og kan man stadig købe den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Tak :)Ja, det var jo, da Stella McCartney designede for H&M, at jeg købte den. Og så fik jeg den endda på udsalg med 70% rabat. Hvad var det i 2006? Men den er nogen gange på eBay…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OL