Lisu og Hmong hos stories by rikkemai

Kate Lanphear

Hvis I tjekker nogle af de fænomenale, fashionable street style blogs som The Satorialist, Altamira nyc, Garance Doré og Jak & Jil, så har I ikke kunne undgå at falde over og for Kate Lanphear, US Elles cool senior fashion and style editor. Hun er altid den, der fanger street style fotografernes linser, med sin helt unikke og fantastiske stil.

Brigitte fra How About noooooooo fik mine øjne op for denne stilsikre dame, der med sin platinblonde frisure (som jeg er begyndt at se på flere og flere piger i København), androgyne tøjstil og fierce sko er gennemført i sit udtryk.

Før hun slog sine fashionable folder hos US Elle var hun fem år hos australske Harper’s Bazaar, og hendes tidligere kollega Jamie Huckbody beskriver hendes stil mere præcist, end jeg nok kan: “Kate is one of those effortlessly stylish women who manage to always look polished but never overworked. She combines a rock ‘n’ roll attitude with a Helmut Newton-inspired edge. Sexy cool.”

Hendes favoritter er grå cashmere og nitter – my kinda girl! Jeg synes hun er SÅ cool. Hun har alle de sko, accessories og beklædningsdele, jeg kun kan drømme om…

I present to you… Kate Lanphear
Et nærmere kig på hendes cool crop
Suk! Hun har de nittede sandaler fra Burberry aw07, fierce ankelstøvler fra Balenciaga (dem fra Ellos ligner dem lidt…), og med sit nittede bælte fra Sportmax slår hun Carrie Bradshaw med flere længder, synes jeg.
Hun ser fantastisk ud i ærmeløs blazer med markante skuldre.
Her har hun et af bælterne med emblemer fra Burberry Prorsums ss08-kollektion på, toppet af med en skarpt skåret tuxedojakke og gjort råt med et par skoletter med peeptoe og nitte- og kædearmbånd.
Parka, striber og pels – Kate can pull it all off!
Igen nittede sko på hele fronten, udover dem fra Burberry Prorsum, er der de nittede fra Balenciaga. Hun er så vild med dem, at hun købte dem i alle farver – og dermed kunne hun ikke betale sin husleje! Jeg er især vild med hendes mix og match-look med striber og blomster i midten.
Elegant i den lille sorte kjole.
Har I lagt mærke til, at hun skifter mellem at have sideskilningen i højre og venstre side?
Kate kan få hvad der ser ud til at være et kikset levn fra firserne, en lys denimvest, til at se moderne og nutidig ud. Og tjek lige støvlerne i midten!
Jo, jo, hun smiler skam også – i hvert fald på billedet i midten.
Kan I få nok af Kate?
Jeg kan ikke…
(billeder fra the Fashion Spot) – husk at klikke på billederne for en større version!

14 kommentarer

 • Sara Kristine

  FIERCE!!Men er især vild med det allerførste billede:)Alt for cool…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • x

  Jeg kan heller ikke få nok af hende. Hun er simpelthen så sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Jeg er også vild med det første billede…det er også derfor, jeg har valgt at lægge det først ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Damkjaer

  Jeg kan som dig heller ikke få nok af Kate, hun har sådan en flot og inspirerende stil!Hvis man bare havde hendes garderobe.. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KEM

  Hvis bare man havde samme indstilling til mode: Køb, indtil du ikke kan betale din husleje. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Faktastisk stil. Det lader til, at jeg er den eneste, der bliver lidt irriteret over det der hår, der partout skal hænge ned over hele ansigtet!?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ x: Hun er sej, indeed!@ amalie: Ja, jeg sukker over og dagdrømmer også om hendes garderobe.@ kem: Ja, det er nok ikke den mest fornuftige indstilling – men nogle gange skal man bare give los med shoppingen…@ anne: Hendes hår er hendes signature…Jeg tror rigtig meget af hendes stil ville ryge med håret. Jeg synes det er cool, og det klæder hende – men ja, det er nok ikke det mest praktiske at have halvdelen af håret hængende ned over ansigtet!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  hejsa:)Hvem er denne virkelige cool kate egentlig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej,Som jeg skrev i starten af indlægget, så er hun senior fashion and style editor for det amerikanske modemagasin Elle. Det svarer vel til det, vi kalder moderedaktør i Danmark :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Uh, lækker lady! Hende ville jeg da gerne bytte garderobe med, hvis det skulle være………..Mærkeligt at så cool en dame er moderedaktør på så ringe et magasin som US Elle. Jeg har bestemt ikke været imponeret af bladet, når jeg har læst det.mvhMette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Uh, lækker lady! Hende ville jeg da gerne bytte garderobe med, hvis det skulle være………..Mærkeligt at så cool en dame er moderedaktør på så ringe et magasin som US Elle. Jeg har bestemt ikke været imponeret af bladet, når jeg har læst det.mvhMette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ja, det har jeg også undret mig over…Men måske hendes personlige tøjstil ikke smitter af på hendes arbejde hos US Elle – selvom jeg nu personligt synes, det burde…Men det er amerikanerne nok ikke klar til…Jeg synes nu, hun skulle rykke til UK Elle, det virker mere til at ligge op ad hendes stil./Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg søgte efter billeder af hende og faldt over dit indlæg. KL er så vild – virkelig inspirerende. Og når du har samme opfattelse, glæder jeg mig til at læse videre på din blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej Charlotte,Ja, det er ingen hemmelighed, at jeg er mega Lanphearite 😛 Du kan læse alle mine indlæg om Kate Lamphear her.Nu er det jo snart modeuge-tid, så forhåbentlig får streetstyle-bloggerne taget nogle flere billeder af KL :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lisu og Hmong hos stories by rikkemai