Chanel-ish cardigan i Gina Tricot

11.december: “Have I found you?”

twilight

klik på dagens låge!

Bag dagens låge finder I den sang, som kører på nonstop repeat hos mig for tiden. Det er Iron & Wine’s “Flightless Bird, American Mouth”. Min søster (ja, jeg får mange musikinput fra hendes side!) anbefalede mig at lytte til Iron & Wine, hvis jeg kunne lide Bon Iver (som jeg er blevet absolut tosset med efter anbefaling fra nogle læsere!).

Men jeg har først for alvor fået øjnene op for Iron & Wine efter at have set “Twilight”, hvor omtalte sang bliver spillet i sidste scene, hvor Edward (aka Robert Pattinson) og Bella (aka Kristin Steward) er til prom. Den scene er så sukkersød, at det er til at tude over, men sangen er bare perfekt til!

Jeg kan kun anbefale jer at få fingre i Iron & Wines seneste album “The Shepherd’s Dog” – og så selvfølgelig at se filmen, når den får premiere den 6.februar 😉

EDIT: Ifølge IMDB så var det Kristen Stewart, hende der spiller Bella i “Twilight”, der foreslog at bruge Iron & Wine’s sang, da hun ikke kunne lide nogle af de sange, de oprindeligt spillede under optagelserne til prom-scenen. God smag dér!

Og så skal I da heller ikke snydes for de sange, som Robert Pattinson har bidraget med til “Twilight”-soundtracket: “Never Think” og “Let Me Sign”.


(billede fra robertpattinsononline.com)

11 kommentarer

 • maria

  Tak for link, søs!Sikke da nogle dumme modelbureauer – Rpatz kan da ikke blive FOR meget mand!Men igen, vil hellere se ham som skuespiller end model…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg har åløjet 1’eren og 2’eren igennem på engelsk på 5 dage og må indrømme: de er fantatiske! Jeg kan overhovedet, under ingen omstændigheder vente til 6. februar, men det bliver jeg jo nødt til. Årh, jeg elsker de bøger (Behøver jeg at fortælle at jeg læste 2’eren på 14 timer hvis jeg lægger det hele sammen? Ja, det gør jeg! :D)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Åh, hvor dejligt at høre fra en anden Twihard! Jeg læste bøgerne i omtrent samme tempo som dig – jeg kunne simpelthen ikke lægge dem fra mig, da jeg først var begyndt.Glæd dig til filmen, den holder sig meget tæt op til bogens handling, hvor de i mange bog-filmatiseringer har tendens til at ændre en smule i handlingen. Og så er Robert Pattinson perfekt som gorgeous Edward Cullen – jeg er helt klart på team Edward (og ikke team Jacob…)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  OMG! Hilarious! Og en garanteret MUSTHAVE!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • catle

  Betyder det så at DU ønsker dig en???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • fashionvictim

  årh, har lige været i biografen og se den. den var jo bare FANTASTISK!! det er virkelig sådan en film, man ville ønske man ikke havde set, så man stadig havde den til gode! jeg skal helt sikkert have læst bøgerne i juleferien!og så er edward jo bare smoking hot, og en fantastisk skuespiller!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @catle: Nej, det gør jeg ikke. Har lige fået en shimmerpowder fra YSL, der ligner rigtig meget!fashionvictim: Ja, er filmen ikke bare ABSOLUT FANTASTISK. Jeg skal nok se den igen en gang (eller to), når den får premiere i DK. Var du i Sverige for at se den?Kan helt klart anbefale dig at læse bøgerne – men din familie får nok ikke set meget til dig i julen så, for man kan altså ikke lægge dem fra sig, når først man er gået i gang!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • fashionvictim

  nej, jeg bor i oslo, og så var der en af mine veninder der vcar blevet inviteret til noget forpremiere, så jeg joinede. jeg har læst en del reviews, og det virker som om en del er blevet lidt skuffede, fordi de ikke synes filmen ikke lever op til bogen (sådan er det jo altid), så nu glæder jeg mig ENDNU mere til at læse bøgerne, for filmen var VIRKELIG fantastisk, synes jeg! slet ikke ligeså sukkersød som andre teen-film har for vane.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Bøgerne er nu MEGET sukkersøde, skal jeg så lige advare om. Men det gør dem ikke dårlige af den grund, synes jeg ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chanel-ish cardigan i Gina Tricot