10.december: Et koralfarvet tørklæde

Chanel-ish cardigan i Gina Tricot

Jeg var på en udmattende juleshoppingtur i lørdags, men til gengæld mangler jeg kun at købe to gaver, og så er jeg færdig! Jeg stoppede ind i Gina Tricot for at se, om der var nogle fine ting til en billig penge, men der var ikke noget, der fristede så meget, at det måtte med hjem i garderoben.

Men fine ting var der nu. For eksempel denne fine cardigan, som udsender lidt Chanel-vibes. Den koster 349 kroner og er i 50 procent uld, hvilket gør, at den kradser en smule. Desuden er de hvide kanter strikket meget tyndere end det sorte, hvilket jeg heller ikke brød mig om…Men fin det er den nu alligevel!

Og sådan ser det ud, når den ikke hænger på bøjlen…

3 kommentarer

 • This World Tonight

  Hvad var den ellers lavet af? Polycrap formoder jeg? Det plejer GT i hvert fald 🙁 Men altid noget det kun er 50%!Den er ellers fin! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Jeg kan ikke lide den.. Den ser virkelig billig ud. Tricket med high-street i mine øjne er at det er billigt, men ikke ser billigt ud.. Den chanel-ish jakke de har i H&M for tiden.. DEN er fed.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ This World Tonight: Jeg mener det var akryl og rayon – er ikke sikker. Men jo, det var helt sikkert ikke noget naturmateriale!@ Kia: Jeg kunne godt lide dens vibe og Chanel-inspirationen, men ja, den føltes og så billig ud./Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10.december: Et koralfarvet tørklæde