7.december: En variation af Wham!

The Naked Dress aw08

Som follow-up på tilbageblikket på the naked dress har jeg fundet nogle eksempler på the naked dress frem fra denne sæson.

Jeg må indrømme, at dette look langsomt er ved at bide sig fast i min hjerne og vride sig ind på min købsliste. Bare vent til I ser alle ss09-versionerne af the naked dress!

(billeder fra nymag.com)

3 kommentarer

 • Gertha

  Jeg leder pt. selv efter en ‘naked dress’. Er der nogle high-street butikker der sælger nogle. Har ikke selv set nogle…overhovedet. Og nej, det skal ikke være en beige, gammel-kone en af slagsen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Amos

  Er så fuldkommen enig! Synes det holder. Specielt synes jeg kjolen nederst tilsat det sorte bælte er rigtig flot. Men personligt ville jeg ikke bruge nakeddress’en uden en form for kontrast som det sorte bælte og sko (eller rød for den sags skyld. Marion Cotillard gjorde det jo bl.a. fantastisk som du også har vist i et tidligere indlæg). /Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ Gertha: Jeg har desværre ikke set nogen highstreet version endnu :(Men hvis man skal tro ss09-kollektionerne, så bliver the naked dress en stor trend, så mon ikke highstreet-forretningerne disker op med en nogle labre, ikke-konede versioner til den tid ;)@Julie Amos: Du har helt ret – en sort eller rød kontrast til the naked dress gør det lidt mere “jordnært” og knap så flyvsk og “nøgent”!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7.december: En variation af Wham!