Søndagssang: Yeah Yeah Yeahs - Zero

Fra vintermørke til forårslyse negle?

Lige fra denne blogs spæde start har jeg været vild med mørk neglelak. Jeg synes, det giver et perfekt, råt twist til et outfit – og jeg synes faktisk, det ser ret cool ud med skallet, mørk neglelak. Så ligner det jo også lidt, at man rent faktisk bestiller noget – og ikke bare sidder med hænderne i skødet af frygt for at skalle neglene!

Her er et udvalg af min efterhånden meget store neglelaksamling – og ja, der er rigtig mange mørke nuancer.

De sorte: YSL’s “Tuxedo Grey”, Dior’s “Black Sequins” og Chanel’s “Black Satin” (som er venligst udlånt af søster).

De mørkelilla: Chanel’s “Vendetta”, Depend’s “Nr. 149” og MAC’s “Dark Angel”.

De dybblå: Rimmel’s “Electric”, Chanel’s “Blue Satin” og Rimmel’s “Fuel”.

Dog går jeg og leger med tanken op at prøve lysere nuancer. Jeg tænker nude, baby pink og pasteller. Jeg er lidt bange for, at det bliver for tuttenuttet…Det må komme an på en prøve. Der er i hvert fald rigtig flot inspiration i denne måneds Costume.

Hvad med jer: Foretrækker i mørke eller lyse nuancer på neglene?

14 kommentarer

 • Jeg syntes du har ret i at det ser virkelige fedt ud med halvt afskallet mørk neglelak. Men jeg tror dog her til sommer, jeg mest vil komme til at bruge, de lidt mere lyse nuancer. Men ikke helt lyse faver. Depend har en rigtig flot lyserød/orange/koral farvet (Nr. 135), som jeg tror bliver min neglefarve for sommeren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej
  Vil du ikke se på min blog, har lige lavet den?
  Er nok selv mest til lyse, men har grimme negle, sååå……….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Nehlsen

  Jeg har netop siddet og kigget på den side med neglelakker i Costume. Jeg har selv den der hedder Baby Breath (eller noget?) fra OPI som skulle være helt kult og alt muligt. Den er sart pink. Det ER bare ikke mig 🙁 Jeg synes det ser helt forkert ud på min hånd ( så gør det måske ikke så meget at jeg smadrede den på badeværelsesgulvet )

  Og jeg synes nærmest det værste ved at være gravid er, at skulle undvære neglelak. Selv de kolde øl kan jeg leve uden men jeg SAVNER lakken!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Foretrækker sort eller mørke nuancer. Men har rigtig mange farver, for synes også det er sjovt med andre farver. Har lige købt den lille lavendelfarvede fra Depend der drypper ned i venstre hjørne på siden fra Costume… den er rigtig fin på og er blevet mere og mere forelsket i pastellerne pga. den

  /Sophie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg går med nøjagtig samme overvejelser pt.
  Har været flittig bruger af Chanels Black satin og ikke mindst Rouge Noir i løbet af vinteren, men nu er jeg på jagt efter den perfekte nude neglelak. Sådan en tror jeg vil være rigtig flot og elegant 🙂
  Jeg tror desuden ikke at det bliver for tuttenuttet – bare man undgår perlemor. Hvis farverne bare er flotte og uden for meget glimmer og ja, perlemor, så tror jeg det kunne blive rigtig fint! Og det vil nok også give en helt anden følelse med så lyse farver på hænderne – det kan man da kun blive glad af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror man kan undgå at det bliver for tuttenuttet hvis resten af outfittet er lidt råt. Jeg har for nylig købt en neglelak der minder lidt om Chanels øverst til venstre på billedet. Har ikke brugt den endnu, men tænker at man sagtens kan kombinere den med noget råt, fx læder eller et par nitter, og derved undgå at puttenutteblomsterlooket tager overhånd… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke mange flotte neglelak du har! Bare det var mig der havde sådan en stor samling – i stedet er jeg ved at have en flot samling af røde nuancer, der er min yndlings farve til neglene. Men en klassisk sort eller hvid er også altid godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @ nanna: Jeg har endnu ikke fundet den helt rigtig koralfarvede neglelak…Så måske jeg skulle prøve den fra Depend – den er i hvert fald billig.

  @ Sarah: Tjekker din blog ud med det vuns 🙂

  @ Lene Nehlsen: Ja, jeg har også adskillige gravide kolleger, der også har måtte lægge dullegrejet på hylden – surt!

  @ Sophie: Jeg har skam også mange farver – grøn, turkis, orange – men foretrækker de mørke nuancer!

  @ Rikke Marts: Jeg tror, du har ret i, at man skal undgå perlemor!

  @ Marie: Det er en god pointe at holde resten af outfittet råt, hvis man har tuttenuttede negle!

  @ sara: Tak! Jeg har også en del røde neglelakker som jeg er glad for. Jeg bliver bare hurtigt træt af kun at gå med røde negle!

  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lige en anbefaling til en artikel med gode råd om produkter, hudpleje, makeup, neglelak m.m. 🙂 http://www.amine.dk/wellness/3459/7894b327a9/den_perfekte_makeup.html?tx_ttnews%5Bswords%5D=neglelak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Tak for tippet!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Selv holder jeg heller ikke meget af de tuttenuttede lyserøde farver, så jeg holder meget af f.eks en stærk gul, eller en fed lilla. Chanel har nogle flotte farver som ikke er for “fine”… http://3.bp.blogspot.com/_CloHJu8QJvk/SHdYTIH52-I/AAAAAAAAJsc/cCT70hxOD3E/s400/main1_1%2Bcopy.jpg
  Men de er nu lidt dyre for mig… Lignende farver kan fås i Tiger for 20 kr 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Ja, det er bare øv, at man ikke kan få fingre i de farver fra Chanel mere…
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] bearbrick, som jeg faldt over (og faldt for) her. Guderne skal vide, at jeg har rigeligt med blå neglelak, men hvem kan modstå, når den kommer i så yndig en indpakning? Med da den er limited edition, […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] har før overvejet at droppe mine sædvanlige mørklakerede negle til fordel for neutral, nude neglelak – og […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Yeah Yeah Yeahs - Zero