Crazy!

Glædelig Saint Patrick’s Day!


…hvis I altså fejrer det. Jeg ved ikke, hvor mange af jer der er irere, men det behøver man vel heller ikke at være for at have en undskyldning for at klæde sig i grønt og drikke 😀

Personligt vil jeg se Gossip Girl, som efter en laaaaang pause endelig er tilbage. Og bagefter skal jeg ruge lang tid foran garderoben og spejlet for at finde ud af, hvad jeg skal tage på i Det Kgl. Teater i morgen…
(billede fra the Fashion Spot)

6 kommentarer

 • Chanette

  hvor ser du Gossip girl henne? Synes ikke jeg kan se det på tv programmet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Jeg ser det på nettet :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chanette

  må man spørge om siden :)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Kjær

  den tilslutter jeg mig også. glæder mig til at se den nye sæson:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  hvor på nettet? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ Chanette & anonym: Læs i kommentarerne til dette indlæg.Og så er jeg ret sikker på, at man kan finde det på youtube!@ Trine Kjær: Jeg synes faktisk ikke, at det startede så godt ud – men af hvad jeg kan set på set-billederene, så ser det ud til at blive bedre senere i sæsonen…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Crazy!