Early bird...

En dag i Stockholm

03
Hvorfor elektronikfirmaet LG havde inviteret Acie, Bloggerella og mig til et pressearrangement i Stockholm, undrer jeg mig stadig lidt over.

For hvad har fladskærme, blueray-afspillere og surround-anlæg lige at gøre med modeblogging? Og så var det hele toppet af med et meget mærkværdigt danse- og lysshow, hvor jeg simpelthen ikke kunne lade være med at sprutte af grin!

Men når LG betaler turen og selskabet er godt, så takker jeg gerne ja – jeg har altid gerne ville til Stockholm!

Det mest relevante for os var måske de ret så fikse små bærbare computere og en blæret mobiltelefon med gennemsigtigt display – og selvfølgelig god mad og gratis champagne!

Desværre fik vi ikke set så meget af Stockholm – eller shoppet! Men den smule jeg fik set af byen har bestemt vækket min nysgerrighed, så jeg vil helt klart vende tilbage til den svenske hovedstad.

Acie får helt sikkert besøg af mig på et tidspunkt, når hun engang har etableret sig deroppe og har spottet alle de lækre forretninger!

3 kommentarer

 • Sally

  Hahaha bare billedet af hende der ligger på gulvet – og øhm danser!? – får mig til at sprutte! Kan godt forstå hvis du ikke kunne lade være med at grine! 😀 hahaha GULD!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HAHA, nice dancemoove du har fanget der! Kan godt forstå at det gav anledning til grin 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Ja, og det var endnu sjovere i virkeligheden! De to mandlige dansere var langt sjovere at kigge på end damen faktisk…
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Early bird...