Jeg skal til Paris!

eBay-engel


Jeg har lige fundet noget helt specielt på eBay – det er ikke et vintagefund til en krone eller en designertaske til spotpris, men en fantastisk sælger. Hvis alle var som hende, ville eBay være verdens rareste sted (og der er nu meget rart i forvejen!).

I fredags bestilte jeg nogle brush guards – hvis du ikke ved, hvad det er, kan du se denne Youtube-video. Mindre end en time efter fik jeg en mail om, at varen var sendt afsted, og pakken fra England kom med posten allerede i dag – mandag!

Og som om det ikke var godt nok, så havde sælger inkluderet en ekstra lille gave i form af en øjenskygge fra Smashbox med de fineste farver i sølv og hvid.

Hendes varer, der primært er kosmetik, er ikke exceptionelt billige – de er en smule under normalpris – og portoprisen er ret standard – men med sådan en service handler jeg der gladeligt igen – selvom jeg nok ikke skal forvente en ekstragave hver gang 😉

Find eBay-sælgeren her.

2 kommentarer

  • Ååh jeg synes de er så geniale de brush guards! Har dog aldrig selv prøvet dem.. Nu har jeg tumlet rundt på eBay i håb om at finde dem, når nu du har købt nogle derfra. Problemet er bare, at jeg overhovedet ikke kan finde dem! Når man skriver ‘brush guards’, så kommer der bil ting op?!

    Kan du hjælpe mig, evt. med et direkte link eller lignende? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

    @Vibeke: De har ikke nogle brush guards på UK eBay for tiden – desværre! Jeg søgte bare “brush guards” og valgte kategorien “Cosmetics” (eller “Makeup” eller noget i den dur!). Jeg har købt fra denne sælger, måske er du heldig, at hun får nogle på lager igen snart: http://shop.ebay.co.uk/moor-4-u/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=&_trksid=p3686
    /Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg skal til Paris!