Søndagssang: Yeah Yeah Yeahs – Hysteric

Jeg skal til Paris!

I et tidligere indlæg fortalte jeg om, at min fødselsdagsgave fra hr. kæreste har stået fremme i en konvolut og plaget mig de sidste par uger. I går, på vores årsdag, fik jeg så endelig lov til at åbne den.

Han plejer altid selv at tegne lykønskningskortet til mig, men på forsiden stod der bare: “Jeg kan desværre ikke være hjemme til din fødselsdag den 13.marts”.

Der nåede jeg lige at få en lille knude i maven, for så vidt jeg vidste, skulle han ikke noget vigtigt på min fødselsdag. Så åbner jeg kortet, og der er en fin tegning af Eiffeltårnet, og ved siden af står der “Men det kan du heller ikke, for der er vi i Paris”.

O-M-G! Hvor blev jeg glad! Jeg var ét stort smil, samtidig med at tårerne trillede ned ad kinderne på mig. Den havde jeg slet ikke set komme! Jeg har været i Paris et par gange før, men aldrig i romantisk øjemed, så jeg glæder mig ubeskriveligt meget til vores weekendtur til byernes by!

Som tillæg gav han mig denne bog, så jeg kan planlægge, hvad vi skal i Paris. Men vi skal selvfølgelig ikke kun kysse, så hvis I har nogle gode rejsetips til shopping, spisning og sightseeing i Paris, må I meget gerne smide en kommentar.

25 kommentarer

 • Det lyder temmelig nice! Fed gave..
  Jeg vil egentlig gerne anbefale katakomberne, men det er måske ikke et oplagt kysse-sted. Håber I får en god tur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare en fantastisk gave og sikke en måde at afsløre det på! 🙂 Det er en sød kæreste, du har dig der!

  Jeg kender intet til Paris, men er sikker på, at det er en god by at kysse i! 😉 hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke da en fantastisk gave, tillykke med den – og rigtig god tur :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Så kunne man vist ikke ønske sig nogen bedre gave?!! Skøn kæreste du har dig der 😉 Jeg har også været i Paris flere gange, og elsker altid at tage på nogle af de lokale markeder – det er rigtig hyggeligt! 🙂 God tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, hvor dejligt! Jeg ville godt nok også blive glad 😀

  Jeg skal også til Paris her snart, men det er med min familie, så det er ikke helt så spændende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iiih hvor skønt. Min kæreste har også lige overrasket mig med en tur til London! Det er bare fantastisk 🙂
  Dejligt med sådan nogle mænd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Husk at rå-nyde de mange skønne og candy-farvede makroner. De fås ikke bedre end i Paris ;o) Rigtig god tur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Mine forældre har en lejlighed i Marais, så jeg er selvfølgelig noget farvet 😉 Men kan VARMT anbefale både Cafe Des Musees på rue Turenne (især til frokost om søndagen, men så skal I bestille bord – der er ALTID fuldt booket), og Le Petite Marché i Rue de Bearn. Især Cafe Des Musees er BILLIGT (om søndagen betaler man cirka 150 kr for en 3 retters frokostmenu), men begge er kendetegnet ved god, gedigen fransk mad i et fantastisk hyggeligt kvarter.

  Og så skal I ikke snyde jer selv for en søndagsgåtur i Marais, som har masser af små gader. Især Rue des Rosiers er om søndagen en fantastisk oplevelse, og kan varmt anbefale deres lokale – og berømmede – Falafler!

  Håber I får en skøn tur, Paris er fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvor lyder det bare som en fantastisk gave! (-:
  Tillykke! Og rigtig god tur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor skønt med en romantisk tur til Byernes By!
  Jeg har selv boet der, men nu er det nogle år siden, jeg var der sidst. Jeg ville selvfølgelig shoppe lidt hos Zara, Muji og Habitat. Mums. Og så ville jeg selvfølgelig også spise en masse baguettes og god camembert. Og gå tur i nogle af de dejlige grønne områder – f.eks. Tuileries-haverne. Glæder mig til at læse mere om din/Jeres rejse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ^hov, jeg glemte lige at kommentere, at du deler føds. sammen med min kære mand. Pudsigt. For resten kan jeg også anbefale at få fat i bogen “Paris mon amour” (Louise Sandager) – hvis du ikke kender den i forvejen. Der er alskens info. om mange ikke-turistede steder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Perfekt gave og sikke en skøn måde at give den på!! Han kan da et trick eller to, ham kæresten 🙂 Tillykke og jeg glæder mig til at læse om din/jeres tur 🙂

  //Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor fantastisk! Stort tillykke 🙂 Paris er bare helt utrolig og så romantisk….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor er det dog sødt! Sidder og smiler for mig selv, hihi.
  Er din kæreste god til at tegne? Det ser sådan ud. (:

  – Siff

  http://www.littlegirllargewords.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Tak, alle sammen! Ja, hr. kæreste er helt sikkert en keeper 😀 Han har selv tegnet kortet – han er arkitektstuderende.
  Og bliv endelig ved med at komme med gode steder til Paris – de bliver alle noteret og undersøgt nærmere 🙂
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en skøn overraskelse og en sød kæreste 🙂

  Og hvis han selv har skrevet kortet, så har han godt nok en pæn håndskrift (af en mand at være) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejsa Maria,

  Jeg skal også til Paris, i april måned, og er selv i fuld gang med at undersøge sjove og anderledes steder at se. Kan anbefale at du går ind og ser hjemmesiden http://www.doitinparis.com/.

  Rigtig god tur,

  MVH
  Henriette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Brigitte: Hehe! Det er ikke hans normale håndskrift, men han “gøre-sig-umage-skrift”. Han har vist lige så ulykkelige kragetæer, som alle andre af hankøn…
  @Henriette: Tak for linket! Det vil jeg helt sikkert tjekke ud.
  BLIV ENDELIG VED MED AT KOMME MED FLERE PARIS-TIPS!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Du må og skal besøge butikken Merci.

  http://www.merci-merci.com/

  Det er simpelthen så fed en butik, at man får lyst til at slå lejr der og blive der i dagevis!

  God tur!!!

  Og ps. Kan du måske lave en post efterfølgende med anbefalinger man kan gemme til man selv kommer en tur derned?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Tak for tippet! Det er hermed noteret. Og jeg ved ikke, om jeg får tid til at strikke en decideret guide sammen – jeg er der jo kun en weekend…
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  En fantastisk gave, hvem der bare havde en kæreste med samme sans for romantisk overraskelse.Tillykke tillykke. Paris er en ubeskrivelig magisk by:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Tak! Jeg glæder mig også rigtigt meget!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  dér var du heldig – ligesom mig 😉 Min kæreste gave mig en rejse til Paris i julegave, så jeg har også en af de dersens dejligste kærester 😉

  Jeg følger også meget spændt med på gode tips!
  og jeg vil meget gerne høre dine egne tips, da jeg først skal afsted i juni måned 🙂 Rigtig god tur!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Nu skal jeg jo kun afsted en enkelt weekend, så det kommer nok ikke til at vælte frem med tips fra min side – men jeg skal nok skrive om det, jeg oplever i Paris 😉
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] undersøge, google og små-stalke, så jeg kan få svar på mine spørgsmål. For eksempel stod rejsen til Paris, der var min fødselsdagsgave, fremme i en konvolut bare for at plage mig. “Til Maria” […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Yeah Yeah Yeahs – Hysteric