Rulam aw10

Lykken er…


…endelig at kunne hive solbrillerne frem fra gemmerne! Så må temperaturkurven godt stige lidt mere, så sandalerne og sommerkjolerne også kan komme frem!

Jeg tror, jeg vil nyde solen med en cykeltur ind til city. Skal et smut på biblioteket og researche til min tur til Paris (som er i næste uge – yay!), og så tror jeg, at jeg vil kigge lidt forretninger.

Selvom jeg er på absolut shoppestop indtil Paris, har jeg et par gavekort, der brænder i lommen, og så skal jeg også kigge efter et par ting for min lillesøster. Det er vel også en form for shopping!

Nyd solen, alle sammen – nu er den her ENDELIG!

P.S. Solbrillerne er en blanding af Tiger, H&M, Glitter og diverse markeder. Bemærk at mine hvide solbriller (som er en absolut favorit) har en lille revne i stellet 🙁 Klodsede hr. kæreste på Islands Brygges havnebad!

Men han har prøvet at ordne det med lim, og når jeg ser på den lille fejl på mine briller, kan jeg ikke lade være med at tænke på varme, sommer og kølende dukkerter på Islands Brygge 😀

7 kommentarer

 • uh ja, det er virkelig det bedste! 😀

  /Anna

  syret.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er utroligt hvor glad man kan blive af sol, og mulgiheden for at bruge sine solbriller 🙂 Dejligt at der ikke skal mere til heh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Solbriller er altså SÅ fantastiske! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Haack

  Hej Marie,

  Jeg er en 18-årig pige som gerne vil søge ind som journalist på SDU. Jeg ville høre om du havde nogle gode råd? Jeg kommer direkte fra gymnasiet, og har ikke så meget erfaring dog alligevel en smule. Jeg tænkte også på, om du har skrevet en motiveret ansøgning og hvad du vil anbefale man tager med i en sådan?

  Mvh Louise Haack

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Anna: Det er nemlig SÅ godt!
  @JeanneD: Nej, der skal ikke meget til, hehehe.
  @Simone: Det ER de nemlig!
  @Louise: Hvis du kan, vil jeg anbefale dig at tage til åbent hus på søndag: http://www.facebook.com/event.php?eid=10150089213030655&ref=nf
  Du skal skrive en motiveret ansøgning. Mit råd er at vise, at du ved, hvad studiet går ud på, og at det er derfor, du vil læse netop dér. Og så skal du selvfølgelig vise, at du er blændende god til at skrive, og at du brænder for journalistik!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Igår var rigtig solbrillevejr, og jeg håber vi får en masse solskin i år, så vi kan nyde en varm og solrig sommer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Det håber jeg også!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rulam aw10