Pink leopard

Vinder af Aussie-konkurrence nr. 2


Wauw, sikke mange inspirerende kommentarer I har skrevet om, hvad der er fantastisk ved netop jeres hårfarve! Desværre kan jeg ikke præmiere jer alle, men kun en enkelt – og det har været rigtig svært at vælge en vinder.

Vinderen er Julie, der har skrevet:
Jeg er rødhåret. Og som alle andre rødhårede børn er jeg blevet smådrillet med det siden børnehaven. Men jeg elsker, elsker, elsker min hårfarve! Den er sådan dyb kobberfarvet. Grunden til jeg elsker min hårfarve er, at den minder mig om, at jeg er en del af min mor. Min mor var knald rødhåret, og desværre døde hun af kræft, da jeg var 8. Men når jeg kigger mig i spejlet og ser mit røde hår og mine fregner, ser jeg min mor, og det gør mig glad 😀

Jeg har sendt dig en mail, Julie 😉

Sidste Aussie-konkurrence bliver sat i gang i aften – så stay tuned!

(billede fra ragingrouge.com)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink leopard