Smukke ringe fra Acne

Nytårs-planlægning

Fra nytårsaften sidste år.
Halløj! Der har været lidt stille på bloggen i dag, men er ramt af en gang præ-juleferie travlhed! Straks efter arbejde kæmpede jeg mig med offentlig transport til læge (ventede i gennemsnit ½ time hver på de tre busser, jeg var med i dag :(), så var jeg lige hjemme og vende på Nørrebro og pakke nogle ting, hente en godte på posthuset, og nu er jeg hjemme hos hr. kæreste, hvor vi prøver at planlægge nytårsaften med et par af hans venner… Det er ikke nemt at blive enige!

I morgen er der endnu en sidste arbejdsdag… Og så håber, håber, håber jeg, at jeg kan komme med togene hjem til Svendborg om formiddagen den 24. Vil gerne have hvid jul, men ikke hvis sneen forhindrer mig i at komme hjem 🙁 Andre, der har/har haft problemer med vejret og at komme hjem til jul?

3 kommentarer

  • Sára

    Håber at du når hjem, med alt det her sne!
    Jeg er lige kommet hjem til Nordsjælland fra Frederiksberg i dag, og det gik heldigvis hurtigt og uden problemer… Kun 4 minutters ventetid på Nørreport station, da jeg skulle med s-toget… DEJLIGT!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • maria

      Jeg håber også, at det går nogenlunde smertefrit 🙂
      /Maria

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg frygter om min familie kan komme herhjem til jul, og om mine forældre kan komme til min morfar og besøge ham så han ikke skal være alene juleaften, godt nok er han på et plejehjem men stadig ville det være trist hvis han ikke fik besøg :-/

    Jeg har det på samme både, hvid sne OH YES! Men VÆK fra vejene og det kan ikke passe at familier ikke kan få lov at samles juleaften. Suk.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smukke ringe fra Acne