Inspiration til nytårsmake-up

Nytårsprep

Kransekagetoppe – der i dén grad er hjemmebagte 😉 Der er selvfølgelig også et tårn!

Der er indkøbt drikkevarer: Champagne, ingredienser til isbjørne – totalt teenagedrink! Men madtemaet er nordisk, så det var lige, hvad jeg kunne komme på… Og så er der cola til dagen derpå – selvfølgelig Cola Zero til mig 😀

Og så faldt jeg over stjernepailletter, da jeg var ude for at købe de sidste ting til nytårsmenuen! Nogle af stjernerne bliver brugt til festmake-up, som jeg har skrevet om her, og resten bliver til bordpynt – så det hele kommer til at matche 😀

Jeg har brugt hele dagen i dag på at gøre klar til nytårsaften… Hr. kæreste har hjulpet til, så godt han kunne, men han er desværre stadig lidt småsyg… Heldigvis er han ikke sådan én, der bliver totalt ynkelig 😉 I morgen står den på mere prep – både af mig og maden…

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til nytårsmake-up