B-day gifts

En ny læbestift

PhotobucketJeg tror, at jeg vil bytte min ekstra Paint Pot, som jeg fik i fødselsdagsgave, til en læbestift – og meget gerne én i en opsigtsvækkende farve! Vi er jo blevet bombarderet med trenden på catwalken og i bladene, men det er først efter, jeg har set bloggere work it i den virkelige verden, at jeg tør hoppe med på neonlæbe-vognen 🙂

“Impassioned” har jeg set hos Manja, Jeanett og Pixiwoo – og den ser simpelthen så flot ud på dem alle! “Morange” ser ret skræmmende ud, men både Sara og Manja maner den angst til jorden. “Lady Danger” har jeg spottet hos Pixiwoo, og den ligner en perfekt rød med et koral-twist. Pretty. “Girl About Town” har I måske set på Marie, og hun bærer den super flot.

Nu har jeg jo på ingen måde samme hudtone som de bloggere, jeg har nævnt, så jeg må nok hellere prøve læbestifterne på for at se, om det overhovedet fungerer på mig… Hvilken læbestift ville I vælge?

P.S. Du kan købe MACs læbestifter i Magasin.

(billeder fra maccosmetics.co.uk)

28 kommentarer

 • Ninna

  Uh, de er alle flotte, – men jeg ville nok vælge enten Impassioned eller Girl About Town 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   De er også fine! Det er svært at bestemme sig…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uden at have nogen som helst idé om hvilken farve læbestift der passer til hvilken hudtype (og dermed IKKE vælger ud fra det), Så synes jeg Lady Danger og Impassioned er de pæneste.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ja, de er også knap så neon og måske nemmere at bære…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er lun på Cockney fra MAC som er en fed men lidt nedtonet rød. Den står øverst på min ønskeseddel.

  Ellers er jeg glad for Full Speed i den nye Sheen Supreme konsistens som er helt suveræn. Prøv at kigge på dem, de er virkeligt lækre. http://www.pudderdaaserne.dk/2011/02/09/sneak-peek-og-test-mac-sheen-supreme-lipstick/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Har også overvejet de nye MAC-læbestifter…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alle sammen fine farver. Selv har jeg en orange-lig fra The Make-up store, som jeg er rigtig glad for. Skal helt klart også fat i en mere pink version. Men som du selv nævner, er det virkelig vigtigt du tester om farven passer til din hudnuance – man kan se helt syg ud med den forkerte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Nemlig, ja! Man skal helt sikkert prøve dem på, da ikke alle farver klæder alle hudtoner…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  jeg har faktisk alle 4 🙂 ups ! stor m.a.c fan, men min ynglings er nok Morange som jeg faktisk fik i lørdags af mine to gode veninder i 21 års føs’dags gave, men har gået mest med Lady Danger, da rød har været mest ”in” 🙂 men alle sammen er fantastisk så hop endelig ud i det

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Fedt, at du har alle fire! Jeg endte også med at købe Morange – men vil gerne have en til… Nok Impassioned!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uha, den var værre – jeg er jo glad for både Impassioned og Morange! Men Morange er nok trods alt vildest – og derfor også sjovest, når det nu skal være 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg stemmer helt sikkert for Morrange!:)
  Tror den vil se så flot ud til dig! Jeg ku også godt selv forstille mig, at købe den ved næste magasin visit:)

  Go’aften

  /Simone
  http://www.fashionmanifest.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt vild med Girl About Town og Impassioned. Måske skulle man overveje at kaste sig ud i en læbestift?

  /Therese

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har længe været helt kulleret for at finde en lækker bright orange læbestift, så jeg vil da lige kigge nærmere på Morange, den ser perfekt ud. De andre farver er også bare rigtig fine, godt blog oplæg 🙂 og fedt med de andre links..

  -Merete
  asinstyle.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Godt, at du kan bruge indlægget 🙂 Og ja, det hjælper helt sikkert at se andre bloggere prøve looket af 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Maria
  Jeg har selv kigget meget paa Girl about town, men den var ikke vildt god til mig. derfor endte jeg med den der hedder Lickable fra MAC, den er ogsaa meget pink men i en lidt anden nuance. Jeg har den paa her: http://linettescloset.wordpress.com/2010/12/27/241210/
  Billedet viser dog ikke farven vildt godt, men man faar et indtryk af at den er PINK 🙂
  – Linette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Fedt! Det kan være andre, kan bruge dit tip, hvis de leder efter en pæn pink 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg ville gå for impassioned eller morange, da de andre 2 har et blåligt underskær, som ikke fungerer for mig og min danske hudfarve… :(… (men jeg har dog hørt det gør ens tænder videre ;b)

  glæder mig til at se det 🙂

  <3 Nanna
  http://fashionavecnanna.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ja, blålige toner skulle gøre dine tænder videre… Men det vigtigste er jo, at farven passer til din hudtone 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Lady danger!!! WOW!! Den er helt vild flot, tror selv jeg vil overveje den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Impassioned!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hej Maria.

  Hvor fik du fat i de super fine læbestifter?
  For jeg var i magasin i kbh idag, og der var ikke skyggen af at de nogen sinde havde gjort deres entré?! Og mac-pigen kunne ikke hjælpe mig, da jeg spurgte efter dem.

  Tak for en super fin blog 🙂

  //MIa

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   I Magasin på Kgs Nytorv… Det lyder meget mærkeligt, hvis MAC-pigen ikke vidste, hvad du spurgte efter!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

B-day gifts