Nydelig nederdel

Fabelagtig flamingo-bikini

PhotobucketDet var faktisk meningen, at bananbikinien skulle være mit eneste badetøjskøb denne sæson… Men se så her: En absolut fantastisk bikini prydet med diskrete flamingoer – igen fra H&M. Den er da fab!

Desværre – eller heldigvis, alt efter hvilke briller man nu tager på – så ligner farven sådan en, der klæder de færreste og mest af alt fremhæver grisekuløren i os andre… Men den er da worth af try, for fin er den. Bestemt 🙂

(billeder fra hm.com)

19 kommentarer

 • Åh, jeg elsker den!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Jeg er SÅ solgt når det kommer til H&Ms badetøj i år! Hold da op, hvor er det ærgerligt at være en 70G, når der er fin fin fiiin print over det hele 😛 Bananer, flamingoer og så vist også nogle med kirsebær. Åh, waaant. Selvom ja, man skal nok passe lidt på med den farve. Men det er lige før jeg ville være så ligeglad, når nu den har flamingoer på XD

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ja, på det punkt er jeg ret tilfreds med at være en 75A 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh den er fin. Men nej ikke til mig. 32 år med efterfødselskrop, den tid er forbi. Men nyd den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Når vi nu snakker om badetøj.. er du ikke kommet forbi nogle lækre badedragter? Som samtidig er til en ordentlig pris 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Badedragter er desværre ikke det, jeg spejder aller mest efter… Men hvis tiden er til det, kan jeg godt lave et indlæg om det 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ER den bare fin! Men nej, farven vil nok ikke gøre noget godt for min blege krop. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvornår kommer den i butikkerne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Den skulle være i butikkerne her i maj 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • anne

  Uha, ja, jeg holder dagligt øje med, hvornår den kommer i butikkerne – og håber at Frankrig har samme assortiment som DK 🙂 Den er alt for fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] fine bikini med flamingoprint fra H&M – som jeg har blogget om før – er kommet med mig hjem og joiner bananbikinien i samlingen af årets badetøjsindkøb. Nu […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nydelig nederdel