Mit Bobbi Brown-ansigt

The perfect black party pump

PhotobucketFra venstre mod højre: Carven hos Nué, Black Secret hos miinto og Acne.

Jeg leder efter en sort pump, som gør mine ben kilometerlange, og som jeg kan danse i natten lang. Disse tre pæne pumps er alle gode bud. Er dog ret meget på vippen med, hvilket materiale jeg vil have mine perfekte pumps i – og hvor chunky skal hælen mon være?

Hvilket par ville I vælge?

(billeder fra de respektive webshops)

8 kommentarer

 • Jeg synes dem fra Carven er finest. De ser mest harmoniske ud, og så kan jeg bedst lide når plateauet er indbygget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville vælge dem fra Acne, men ellers synes jeg dem fra Carven som har en hæl lignende dem fra acne er ret lækre. Jeg kan desværre ikke bruge den slags sko, da der er et halvt nummer i forskel på mine fødder, så skal bruge en rem…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline F

  Åhh lækre pumps, og er så heldig at være den lykkelige ejer af Acne skoen, og den er fantastisk!!! Jeg kan gå i den en hel aften+nat. Hælen er så god, selvom den er høj, er den utrolig nem at gå på!! Jeg vil helt klart anbefale den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  http://www.starfashion.dk/sko/1645-defeeter-talita-sort.html
  Disse er også et udemærket bud, men jeg ville helt klart vælge dem længst til venste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit Bobbi Brown-ansigt