Skjortecravings

Kom så, sommer!

PhotobucketPå min fødselsdag var det (selvfølgelig) fantastisk vejr, og jeg havde lige håbet på, at foråret var kommet. Men nu trækkes vi igen med noget gråt, koldt og kedeligt vejr 🙁 Påskeferien er planlagt for mit vedkommende, og nu skal jeg til at tænke sommerferie – sådan er det jo, når man har et voksenjob og skal “ønske”, hvilke tre uger man godt kunne tænke sig at have ferie – er SLET ikke misundelig på hr. kæreste, der er studerende og dermed har TRE MÅNEDERS ferie 😉 Det skal man sgu sætte pris på, når man har det…

Oprindeligt ville jeg gerne have været en tur til Vietnam, men da mine forældre lige er kommet hjem derfra, og der var 39 (!) grader, så bliver det nok alligevel en tand for varmt for mig til sommer, så nu skal der andre destinationer på bordet.

Er der nogle af jer, der er gået i gang med sommerferieplanlægning og -bookning, der kan inspirere mig lidt? I ved jo, at jeg elsker at shoppe og spise god mad, men jeg er faktisk også lidt hooked på at komme ud og surfe lidt igen efter min tur til Marokko, så der må gerne være nogle gode begynderstrande også 🙂

Hvor skal du hen på sommerferie?

(billeder fra vogue australia april 2012 via studded hearts)

10 kommentarer

 • Ida

  Min kæreste og jeg skal til De Vestindiske Øer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal til Barcelona, men der har du vist været før 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, men det ville da bestemt ikke skade at komme derned igen, men nok ikke om sommeren, da der bliver ret varmt!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvis man gerne vil være kulturel og spise en masse i sin ferie kan Istanbul anbefales. Med mindre man ikke er nede med +50 grader (som jeg personligt elsker, ved godt jeg er et freakshow).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg er ikke nede med +50 grader :S Kan nærmest ikke holde 30 grader ud!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hmm… hvad med Interrail? Det kan gøres billigt, og der er stor frihed og man får set en del. Du kan kombinere med ture til strandbyer og europæiske storbyer. Plus det er enormt afslappende at rejse med tog i europa. Det behøves slet ikke at gøres på “slum” måden 🙂
  Hvis du gerne vil surfe, kan jeg anbefale området omkring Biarritz i Frankrig – der rejse jeg selv til på en interrailtur og det var en skøn by – smuk, smuk, smuk strand.
  Da jeg interrailede for nogle somre siden med en veninde hed vores rute:

  Biarritz
  Riomaggio (Cinque terre)
  Rom
  Athen
  Venedig
  Milano

  Jeg vil gerne prøve igen, denne gang med fokus på østeuropa og med endestation i Istanbul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Min kæreste har været på interrail i Frankrig adskillige gange, så det kan jeg nok ikke lokke ham til. Og han skal netop på interrail i Østeuropa med stop i Istanbul med sine venner denne sommer, så det bliver nok heller ikke det, vi skal 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg har lige været en tur i Rom.. der kan man shoppe en hel del!

  Vi udskyder vores sommerferie til december/januar hvor vi så tager en tur til New Zealand på 5 uger! Der er det da muligt at surfe, men ved ikke hvordan shoppe mulighederne er der.
  Vi tager dog et smut til Amsterdam og Rotterdam i august.. og så skal vi til Bruxelles i september! Hehehe.. jeg har lidt udlængsel hvis det ikke er tydeligt! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Årh, en tur til New Zealand ville bestemt ikke være ringe! Hvor er du heldig 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skjortecravings