Dagens outfit: And it was called yellow

Mine favorit hårkure

PhotobucketJeg er sikkert ikke den eneste, hvis hår bliver tørt, uregerligt og umedgørligt, når det er vinter, og minusgrader plager både hud og hår. Men disse to hårkure har gjort de problemer til en saga blot – elsker dem begge og køber dem igen og igen 🙂 Produktet fra Aussie kender I nok godt, hvis I har fulgt bloggen et stykke tid. 3 Minute Miracle Reconstructor lever virkelig op til sit navn: Den skal kun sidde i håret i tre minutter, dufter skønt og gør håret fantastisk blødt og skinnende – og så er emballagen super nem at have med at gøre under bruseren. Du kan købe Aussies hårkur hos Matas.

I ved jo også, at jeg elsker Kiehl’s – og hårkuren Olive Fruit Oil Deep Rep Hair Pak er klart en favorit. Hårkuren er meget let i konsistensen, sådan lidt flødeskumsagtig og rigtig lækker. Den skal sidde i fem i minutter, hvilket er til at overleve for utålmodige mig 😉 Og håret bliver shiny new af den 🙂 Kan købes hos Magasin – og hurra! Kiehl’s har lige sænket deres priser i DK 😉

Hvilke hårkure kan du anbefale?

 

4 kommentarer

  • Har også selv en fra Aussie pt, som er helt udemærket :).. Men all-time kæmpe favoritten er fra Origins! Den dufter lidt af pære, tror jeg og så får man virkelig det blødeste hår nogensinde! Den er desværre lidt pricy, men så holder den altså også virkelig længe, da den er virkelig drøj i brug :)..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lige pt bruger jeg også Aussies hårkur, den varmebeskyttende af dem 🙂 Dufter skønt, og gør håret dejlig blødt.

    Kig gerne forbi min blog 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: And it was called yellow