Sponseret indlæg: Blåt blik

Kom sol, kom regn

PhotobucketI ser ikke meget til mig på bloggen for tiden – og det er ikke fordi, jeg er i gang med at gøre mig klar til festival 😉 Lige nu er jeg på Fyn, hvor jeg skal ses med mine gamle folkeskolekammerater til 10 års reunion. Sikke tiden går! Jeg smutter dog tidligt, da min kæreste lander fra Beijing i aften og lige er hjemme en dags tid, inden han smutter til Kroatien. Hvem der bare selv skulle på ferie eller festival 😉

Dog hygger jeg mig også i København, selvom vejret er ret så omskifteligt… I torsdags var jeg for eksempel til Kildemoes-event, hvor de lancerede nogle fine, fashioncykler. Vejret var med os, så vi kunne cykle rundt i indre by – det var så hyggeligt! En skærende kontrast til dagen efter, hvor det bare stod ned i stride strømme.

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sponseret indlæg: Blåt blik