Dagens outfit: Stribet

Dagens outfit: Minty fresh

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketStrik fra Designers Remix, bukser fra H&M, sko fra Bianco (gave), solbriller fra H&M x Lanvin, taske fra Alexander Wang og gult plastiknet fra H&M

I dag undervurderede jeg vejret og hoppede i mintgrøn angorastrik fra Designers Remix. Den har ligget i mit skab et stykke tid og bare ventet på at komme ud, og nu kunne jeg altså ikke vente længere – solskin eller ej 😉 Elsker altså den sweater, som jeg har blogget om før, pasformen er tilpas slouchy, farven er dejlig og har fine detaljer på skuldrene og slidser fortil <3

Eftermiddagen er gået med presseevent hos Belsac, og goodie bag’en matchede sørme min sweater 😉 Fik også utroligt mange komplimenter for mine negle a la Chanel, som jeg har lavet en guide til HER. Nu vil jeg smutte igen, for skal have mine bryn threadet hos Beauty Avenue.

Billederne er forresten taget af søde Katharina 🙂

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Stribet