Red lips

(gårs)Dagens outfit: På catwalken

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketJakke fra Only, top fra H&M, nederdel fra T by Alexander Wang, pumps fra Bianco (gave) og clutch fra Balenciaga

I går var jeg til Elite Model Look-finaleshowet, og da showet var overstået, fik jeg søde Emilie til at tage outfitbilleder af mig 🙂 Under showet optrådte sangerinden Karen, mens tidligere Elite Model Look-vindere indtog catwalken, og da de kom ned for enden for at posere for fotograferne, brød de ud i store smil eller sendte luftkys til linserne. Det var altså forfriskende!

Misforstå mig ikke, jeg elsker modeugen og alt, hvad der hører til – men alt for ofte kan det altså kamme over i lidt for meget krukket trutmund og selvhøjtidelighed. Det har da aldrig skadet nogen at smile og sprede lidt godt humør 😉 Det vil jeg klart huske på, når jeg drager ud til shows i løbet af ugen 🙂

22 kommentarer

 • Hvor ser du fin ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er altså en drønlækker clutch, det der! Ellers er jeg i øvrigt enig med din modello-attitude-betragtning. Det er, derfor jeg elsker designere som Betsey Johnson, der kræver lidt spass på catwalken… Bare ærgerligt hendes ting er i så rockerdårlig kvalitet. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Likte riktig godt clutchen, ser ut som en god størrelse også! Smart å ha plass til litt mer enn i de minste clutchene. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Den har nemlig en rigtig god størrelse 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kunne ikke lade være med at smile ved dit billede samt teksten, det er som om det smitter – hvilket i dette tilfælde ikke er en dårlig ting 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der høre du jo hjemme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej Maria jeg faldt over denne gamle kampagnevideo og kom til at tænke på dig, fordi du anbefalede forskellige youtube-blogs(ikke på grund af budskabet:))

  Jeg har absolut intet med den at gøre, synes bare at den støtter en god sag på en anderledes måde

  http://www.youtube.com/watch?v=oppbM-2Dqv8&feature=player_embedded

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • signe

  Jeg er så enig i forhold til selvhøjtideligheden. Modebranchen skal selvfølgelig tages seriøst, men hvis det var mig, som havde gjort mig umage med at skabe en smuk kollektion, ville jeg få nederen på, hvis alle folk sad og så sure ud, når jeg viste den frem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla H

  Hej Maria!

  Rigtig god blog du har 🙂

  Jeg har lige et spørgsmål, som ikke har noget med dette indlæg at gøre (men som du evt. kunne lave et indlæg om???) – jeg kan se, at du har købt din Alexander Wang taske på ShopBop.com. Er det en hjemmeside, man kan stole på, mht.om varen er ægte? Jeg står nemlig selv og skal købe en dyr taske, som jeg har set på deres hjemmeside, og er meget i tvivl om, om den er “ægte” eller hvad man siger 😉 Håber du kan give mig svar på spørgsmålet, da jeg jo kan se, at du har købt rigtig mange fine tasker efterhånden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Du kan trygt handle hos shopbop – der har jeg selv købe en Alexander Wang-taske. De er 100 procent ægte!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er vild med dine negle, hvad er det du har på? Resten af outfittet er selvfølgelig også super flot:o)

  Håber du får en super weekend:o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg har selv lavet mine camouflageprintede negle. Så det er en blanding af lidt af hvert 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Jeg vil bare lige høre hvor dine ringe er fra. Jeg er helt vild med de to der ligner `trapper`.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  hej! 🙂
  Er begyndt at follow din blog, super fed 😉
  Jeg elsker alle de negle du laver, lige dem her på billedet, hvordan laver du dem ? 😀

  Elsker selv at lave cool ting på neglene,fx amarican flags. Men har ikke set de der før :O

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Red lips