Luksus vs. budget: Balenciaga vs. Gina Tricot

Sponseret indlæg: Yves Rocher Flirty Glamour

[videofyme id=”630093″ width=”980″ height=”627″]
Photobucket
//Dette er et sponseret indlæg, men indholdet er stadig et udtryk for min egen, selvstændige holdning

Jeg har været så heldig at få lov til at vælge og teste et af Yves Rochers efterårslooks, og mit valg faldt straks på “Flirty Glamour”. Det er et opdateret look af klassisk winged eyeliner og rød læbestift – perfekt til de kommende fester op til jul og nytår 🙂

Jeg har lavet en video, der er en kombineret tutorial og anmeldelse af looket – og så får I endelig en guide til at lave eyeliner med flick, som mange af jer har efterlyst 😉 Selv tegner jeg min eyeliner i frihånd, men I kan også bruge tape – hvordan det foregår, kan I se i Yves Rochers video til looket HER.

Alt i alt må jeg sige, at det er nogle lækre produkter til et lækkert look – og så endda til en rigtig go’ pris 🙂 What’s not to like? I kan købe “Flirty Glamour”-sættet HER.

Hvad synes I om looket?

//Dette er et sponseret indlæg, men indholdet er stadig et udtryk for min egen, selvstændige holdning

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: Balenciaga vs. Gina Tricot