Søndagssang: Calvin Harris feat. Florence Welch - Sweet Nothing

Palmer i stuen

PhotobucketDet er ikke kun på modefronten, er jeg er bidt af en gal palme 🙂 Efter at have flikket gennem det seneste nummer af Alt for damerne, er jeg blevet ret så hooked på at få lidt palmetapet ind på matriklen. Desværre har naziarkitekten nedlagt forbud, så jeg må nøjes med en plante – en fingerfilodendron skal det være 🙂 – eller en plakat, som fx denne

Jeg synes ellers, at en lillebitte palmevæg for enden af vores gang ville være perfekt – og så skulle det være dette tapet. Må se at overtale hr. Less Is More til, at palmer sagtens kan passe ind på Amager… Jeg krydser fingre for, at palmerne gror bare en smule ind i himlen 😉

(billeder fra pinterest.com, floradin.dk, Windsor Nature Discovery, habituallychic.blogspot.com, designerwallcoverings.com)

2 kommentarer

 • Kat

  Ved du hvor tapet nr 2 fra venstre for oven er fra???

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Desværre, nej – men det er pænt 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Calvin Harris feat. Florence Welch - Sweet Nothing