Dagens outfit: Fredag, fredag, fredag!

(gårs)Dagens outfit: Geranium

 photo outfit_150313_geranium_1.jpg photo outfit_150313_geranium_2.jpg photo outfit_150313_geranium_3.jpg photo outfit_150313_geranium_4.jpg photo outfit_150313_geranium_5.jpgJakke/kjole fra Zara, kjole under fra Day Birger et Mikkelsen (gave), sko fra Black Secret og clutch fra Balenciaga

Min kæreste havde den VILDESTE overraskelse i ærmet: Vi spiste nemlig middag på Geranium! Restauranten har netop fået to Michelin-stjerner, så det var altså bare perfekt timing – selvom hr. kæreste altså havde booket allerede i december 😉

Det var en helt igennem gennemført oplevelse, hvor omgivelserne, servicen, stemningen, håndværket, kreativiteten og velsmagen var i absolut topklasse. Vi spiste os igennem over 20 (!) retter, der alle frydede og udfordrede smagsløgene. Og selvom jeg kunne have købt en ny taske for det beløb, middagen kostede, så var det altså alle pengene værd 😉

Sidste år var min fødselsdagsgave til hr. kæreste en middag på Kadeau, der netop har fået en Michelin-stjerne – men i år må jeg altså se mig overgået. Hvad skal jeg dog give ham i fødselsdagsgave næste år? En tur på Noma? Men der har han allerede spist med en flok venner, så det går nok ikke 😉

Men det er jo egentlig outfittet, dette indlæg skal handle om. Jeg fik lige taget et par billeder, da vi kom hjem – jeg håber, I kan ane, hvad jeg havde på. Det store smil på det første billede skyldes nok en del champagne og glæden over at have fået SÅ vild en overraskelse af verdens mest søde kæreste 🙂

26 kommentarer

 • Camilla
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ville være mega fedt hvis du lavede noget alá ‘room tour’, men i stedet ‘my home tour’ eller noget i den retning. Hvor du viser hvordan du bor. (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det er der rigtig mange, der efterlyser – men jeg synes ikke heeelt, det er klar til at blive vist frem endnu 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den taske er bare så flot 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak – jeg er også virkelig glad for den 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Belle

  Ej hvor fedt! Sikke en lækker overraskelse – perfekt fødselsdagsgave! :))
  Og du ser smuk ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det var bare en fantastisk overraskelse 🙂 Og tak 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Wauw en fed overraskelse – og specielt lige efter de havde fået 2 stjerner. Jeg ville bestemt også rende rundt med sådan et smil.. 😀

  Din gave til ham må vel være at spotte den næste michelinrestaurant.. 🙂 Eller en tur på Frantzen&Lindberg i Stockholm..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg er ikke den bedste Michelin-spotter – men Stockholm er en go’ idé, der har jeg altid gerne ville tilbringe end weekend 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et lækkert outfit, og hvor er du smuk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Sikke en fantastisk kæreste!

  Jeg har fulgt med i flere år, og jeg synes virkelig, at din blog bliver bedre og bedre og især på det sidste! Din stil er så fin og jeg nyder at læse med! Kunne (fordi jeg er så mega nysgerrig 🙂 ) godt tænke mig at se dit hjem og din kæreste. Er det noget, vi kan få lov til?? 🙂

  Ros herfra ihvertfald, og god lørdag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   1000 tak for de søde ord, der gjorde mig utroligt glad. Min kæreste er ikke så glad for at blive vist frem, men nu må jeg se, hvad jeg kan gøre… og mit hjem bliver nok også vist frem engang, men vi er slet ikke færdige med at indrette den endnu 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op – luksus! Dejlig overraskelse, og du ser skøn ud 🙂

  http://sarasskab.blogspot.dk/2013/03/give-away-vind-et-gavekort-til-footway.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fed taske! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • wow hvor ser du godt ud, lækre stænger!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Perfect timing:) helt andet spg. – fin billedvæg, er alle rammer Ribba fra Ikea?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, de er alle sammen Ribba fra Ikea i forskellige størrelser 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gry

  Du ser super godt ud! Og det gør billedvæggen i baggrunden også. PS: Stort tillykke med fødselsdagen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg siger sgu også super flotte stænger 🙂 Fedt koncept med sådan en blog her. Håber maden var go’ 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Fredag, fredag, fredag!