(gårs)Dagens outfit: Beautiful Creatures

Kokos crème brulée med ananas- og mangosalat

 photo kokoscremebrulee.jpgFor et par uger siden havde min kæreste og jeg en af mine rigtig gode studieveninder og hendes kæreste på besøg – og selvom det var en højhellig mandag, kom der alligevel tre retter på bordet. Det meste havde jeg dog forberedt dagen før, så det var ganske stressfrit, da jeg kom hjem fra arbejde og bare skulle have de sidste ting på plads. Jeg følte mig meget parmiddag-agtig og voksen, hvor vi talte om boliglån, pension og andre sjove ting, man pludselig begynder at “interessere” sig for, når man bliver boligejer og har fast job 🙂

Temaet for maden var (selvfølgelig) asiatisk: Til forret/snacks stod den på rejechips og edamame-bønner, hovedretten var forårsruller, mens desserten var denne forrygende kokos crème brulée med ananas- og mangosalat. For tiden er jeg nemlig madmæssigt besat af tropiske frugter – måske fordi jeg længes efter sol og varme – og denne faldt lige i min – og heldigvis også mine gæsters – smag 🙂 Jeg var ikke helt tilfreds med konsistensen, da jeg ikke er så erfaren ud i at lave crème brulée (det er hr. kæreste, der plejer at lave det), men smagen fejlede ingenting. Har I lyst til at prøve opskriften, så finder i den HER.

Meget apropos tropiske frugter: Nytårsaften lavede jeg en lækker velkomstdrink bestående af passionsfrugter, ingefær og champagne, men den må I få en anden go’ gang…

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Beautiful Creatures