Pink Chanel, please!

Dagens outfit: Mønsterbuks

 photo outfit_240413_1.jpg photo outfit_240413_2.jpg photo outfit_240413_3.jpg photo outfit_240413_4.jpgCardigan fra Comme des Garcons, tee fra A.O., bukser fra H&M Trend, strømper fra COS, ballerinaer fra Anniel og taske fra Boyy

Efter arbejde nåede jeg i dag forbi Rützous fine hovedkvarter for at snuse lidt til deres AW13-kollektion og mæske mig i macarons. Grundet travlhed på arbejde når jeg desværre ikke til så mange pressedage, men lidt skal der være plads til 😉 Jeg havde taget mine rare bukser på, som jeg købte i H&M sidste år, og de er stadig rare – jeg håber virkelig, at H&M leverer igen på printede bukser-fronten… Rützou har altså også mange fine printede bukser SS13-kollektionen, just sayin’ 😉 Pt. drømmer jeg hede drømme om dette pæne par <3

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink Chanel, please!