3-i-1

Dagens outfit: Peachy & pink

 photo outfit_160713_1.jpg photo outfit_160713_2.jpgBukser og top fra Rützou (gave), cardigan fra Zara, taske fra Gucci, sandaler fra H&M og ringe fra Accessorize og Topshop. Neglelak er “Reggae Splash” fra Rimmel

I dag hoppede jeg i mit pæne og rare sæt fra Rützou, som bare er perfekt til sommer, hvor det er lidt gråt og blæsende, men stadig varmt. Jeg må vist også hellere finde de billeder, jeg tog af Rützous efterårskollektion frem, som jeg tog for et stykke tid siden – der er nemlig så mange fine sager! Nu vil jeg smutte igen, for jeg skal passe svigerfamiliens kat – er slet ikke vant til at være sådan en med fast bagkant 😉

2 kommentarer

 • Hvor ser du godt ud! Farven på buksedragten er så flot, og tasken er jo helt perfekt der til. Jeg har vist aldrig sagt det, men det er i øvrigt virkelig fint til dig med kort hår 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Mange tak 🙂 Det er faktisk ikke en buksedragt, men top og bukser, men mange tror, det er en buksedragt 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3-i-1