(Roskilde)Dagens outfit: Perfekt feriestart

Rød bikini

 photo femilet_1.jpg photo femilet_2.jpgMed i feriekufferten har jeg selvfølgelig pakket et par bikinier eller tre 😉 Den røde bikini er ny og en gave fra Femilet, og den er bare så fin og flatterende! Den skjuler det, der skal skjules forneden og fremhæver det, der skal fremhæves foroven 😉 Jeg er vild med bikiniens retrolook og den fine, røde farve – og selvom jeg plejer at være fint tilfreds med bikinier fra H&M, hvor de to andre er fra, så kan jeg altså bare mærke, at konstruktionen og pasformen er så meget bedre hos Femilet. Der bliver nok ikke nogle bikinitop på afveje i år 😉

Bikinien er endda på udsalg: Toppen fås HER, mens trussen fås HER. Hvis du ligger mellem to størrelser, så tag den, der er større.

2 kommentarer

 • Line Andersen

  Åhr den røde er smuk.
  Maria; et helt andet spørgsmål. Du er uddannet på SDU i journalistik ikke? – Er det en bachelor eller en kandidat?
  Hvordan fik du dit job? Almindeligt jobopslag eller via netværk? Jeg er netop uddannet kandidat i kommunikation, og det er noget a la dit job, jeg gerne vil have, så gode tips modtages med kysånd. Du må også meget gerne sende mig en mail, hvis du har nogle gode forbindelser, råd eller lign.
  Tusind tak.

  God mandag og ferie.

  – Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hej Line,
   Jeg har en BA i journalistik og fik mit job via opslag, men de, der arbejdede der, kendte mig godt, så på den led var det også via netværk. Held og lykke med jobjagten!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(Roskilde)Dagens outfit: Perfekt feriestart