Sponseret indlæg: Louis Nielsen Brillelook 2013-finale

DAYdreaming

 photo day_coat.jpgJakke fra Day Birger et Mikkelsen set hos My-Wardrobe

Lige siden jeg så et sneak peek af denne fine jakke, da jeg var på besøg hos Day Birger et Mikkelsen tilbage i marts, har jeg drømt hede drømme om den, og nu kan den så endelig købes i forretningerne! Jeg elsker de grå/sort/hvide nuancer, printet og striberne, og at den lige får et skud bling med perlepynt på ærmerne. Og nu når jeg lige skal finde shoppelogikken frem, så er den jo faktisk et godt køb, da den kan bruges som overgangsfrakke til efteråret og som en cardigan, når det bliver vinter…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sponseret indlæg: Louis Nielsen Brillelook 2013-finale