Søndagssang: Thomas Dybdahl - Man On A Wire

Dagens outfit: Efterårspasteller

 photo outfit_011013_1.jpg photo outfit_011013_2.jpg photo outfit_011013_3.jpgStrik fra Designers Remix, nederdel fra Vero Moda, taske fra Gucci, sneakers fra Reebok, grøn ring fra Pilgrim og rhodineret ring fra Jane Kønig x Vilde Kaniner (gave). Neglelak er “Haven’t The Foggiest” fra O.P.I. med “Sequin Explosion” fra L’oreal Paris over.

Jeg fik desværre ikke blogget i går, da jeg efter arbejde var på hyggelig udflugt med hr. kæreste og en ven til Den Blå Planet. Om mandagen er der nemlig åbent til kl. 21, så man slipper for horderne af mennesker i weekenden. Bare et lille tip 😉

Dette indlæg skal dog mestendels handle om dagens antræk, der kombinerer strik og pailletter på bedste vis. Er jeg den eneste, der allerede savner at have bare ben? Dette outfit ville klart have fungeret bedst med solbrune stænger, føler jeg, men på den anden side er nederdelen så kriminelt kort, at det nok var godt, at jeg havde strømpebukser på 😉

4 kommentarer

 • Hvor ser du fin ud 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej, vil først lige super fed blog 🙂
  Jeg skriver egentlig fordi at jeg går i 10. klasse, og snart skal igang med min OSO-opgave. Jeg vil gerne skrive om journalistik, og tænkte derfor om jeg måtte stille dig nogle spørgsmål over mail? så vidt jeg husker er du ihvertfald uddannet journalist, og arbejder på et ugeblad. Jeg ville blive så glad hvis du ville hjælpe mig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hej Emma,
   Send mig en mail på modemedmere (a) bloggersdelight.dk, så skal jeg se, hvad jeg kan gøre 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Thomas Dybdahl - Man On A Wire