Strikkede babyfutter

Spring on my nails

 photo multinails.jpgJeg længes efter forår, og det afspejler sig på mine negle, hvor nuancer af neon, pink og orange hersker (tre er fra Appeal4, mens pegefingeren er fra Essie). Er det vinter eller forår på dine negle?

2 kommentarer

 • Indtil i dag var der glimmerfest på mine negle, og jeg sidder netop nu og overvejer hvilken farve der skal følge mig igennem weekenden. Koral ville ikke være noget dumt bud! Overvejede også lyseblå. Det er alligevel også et snert af forår 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Både koral og lyseblå er bestemt ikke dårlige bud 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Strikkede babyfutter