Vinder af ghd-styler

Guide: Sådan mikser jeg prints

mixprintsDet er ingen hemmelighed, at jeg elsker prints – og at jeg især elsker at mikse dem på kryds og tværs 🙂 Jeg får tit spørgsmål om, hvordan jeg mon får mønstermiks til at lykkes, men det har jeg ærligt talt ikke en opskrift på… Når det kommer til at mikse prints, så synes jeg nemlig, at der ikke er nogen regler: Prøv dig frem hjemme foran spejlet – det er jo trods alt kun tøj, så hvis det ikke fungerer, så kan du jo heldigvis tage det af igen 😉

Når det er sagt, så er der et par tommelfingelregler, som jeg alligevel mere eller mindre ubevidst holder mig til:

– Striber og leopard matcher til de fleste prints, det gør camouflage og blomster også i mindre grad
– Mønstermiks er i høj grad også materialemiks, så miks strik med chiffon etc. Generelt synes jeg også altid, det fungerer, hvis man smider noget meleret ind i ligningen.
– Miks mønstre i samme farve: Miks fx blåmønstret leopard med etnisk print i blåt
– Miks mønstre i samme familie, men i forskellige farver: Fx paisley, tie-dye, striber mm.
– Hvis det bliver for voldsomt, så ton looket ned med noget ensfarvet, fx et smal bælte, en lille jakke eller cardigan.

Er der andre mønstermiksere derude: Har I nogle tips og tricks, I vil dele?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinder af ghd-styler