Butter Chicken

Dagens outfit: Mintgrønne palmer

 photo outfit_140414_1.jpg photo outfit_140414_2.jpgStrik fra Designers Remix, nederdel fra Bik Bok, taske fra Alexander Wang, sko fra Nike, ur fra Dedegumo, ringe fra Carré og Julie Sandlau x Pieces + gave fra min søster, neglelak er “Sun Bleached” fra CND Vinylux

Endnu en dag – endnu et palmelook. Eller sådan føles det i hvert fald 😉 Hev min fine Brenda-taske frem for at fejre den nylige annoncering af Alexander Wang x H&M – det bliver EPISK! Overvejer for første gang at lægge mig til at sove i en sovepose foran H&M for at få fingre i de sager, men måske man lige skulle vente og se tøjet, før soveposen og termokanden bliver fundet frem 😉

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Butter Chicken