Få Palmer's via Boots

Dagens outfit: Variation over samme tema

 photo outfit_150414_1.jpg photo outfit_150414_2.jpgSweatshirt fra Gina Tricot, bukser fra H&M, sneakers fra Amust og taske fra Gucci

Der er kun lige en enkelt arbejdsdag, og så er der dømt påskeferie! Jeg ved ikke med jer, but I need it. Badly! De seneste par dage har jeg halset rundt i butikker for at indkøbe ting til påsken, og jeg forudsiger, at i morgen ikke bliver meget anderledes… I dag nåede jeg lige forbi den lokale garnpusher, der allernådigst åbnede kassen igen, så jeg kunne få købt lidt pudderpink garn til en cardigan, jeg håber på at få færdig i påsken. Men blomsterhandlen nåede desværre at lukke lige foran næsen på mig. Oh well, jeg når det (forhåbentlig) i morgen, inden påskefreden kan sænke sig 😉

Hvis jeg lige skal knytte et par ord til outfittet, så er det stort set en variation over dette outfit. Elsker virkelig de bukser med noget pink!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få Palmer's via Boots